Memperkenalkan.. (>_<)!

Salam petang blogwalker...
Petang nie nampak suram je. Memandangkan dah sehari suntuk aku membuta,hehe..jangan tanya kenapa. Hari nie aku lewat bangun,berhubung pada situasi aku yang tragik kerana tidak sempat iron baju korporat,aku pun decide untuk ponteng sekolah hari nie iaitu pada 3 Julai 2013..Haish,nak buat macam mana kan,dah benda nak jadi..hah, nie lah sebabnya,malam tu aku dengan gebangnya menyiapkan PBS bahasa yang cikgu beria sangat nak tengok hari nie.Aku pe lagi,kemain mengglupor lah satu rumah carik bahan nak buat menda tuh..starting memang fokus gila ba'ie nak settlekan malam tu jugak,tetiba spoil punya pasal,TERtengok..ter okay!!..tertengok pulak slot samarinda yg tayang kat tv swasta tuh.Punyelah syok tengok,hah amek kau,jam pun dah tayang muka ngantok kat aku.Mane tak nyer,pukul 11 p.m dah..baju belum iron nie,buku pun belom jedual..ades,biase rr typical minded kenapalah aku masih bersekolah..merengus lah aku.Kadang-kadang,bila difikirkan macam bengang jugak sebab x belajar rerajin dulu.Tengok sekarang,kena balik sarung baju sekolah..Lpas SPM dedulu,impian aku memang dah x nak dah sentuh baju sekolah.Punya lah bangga dah habis sekolah,sume junior aku gelakkan,,yelah,lama lagi nak hadap tembok hostel tuh..hehe..kalau ikotkan,memang shial jugaklah perangai aku masa tuh..hehe..sekarang hamek kau,karma pay back..benda yang aku harap2 x terjadi lagi,makin menjadi-jadi pulak dalam hidup aku..ape lah nasib.. =(
Sebenarnya yang aku citer panjang lebar kat atas nie mukadimah entry untuk kali nie jer..hehe,saje nak panjangkan entry.Hah sekarang baru lah masanya aku nak kenalkan kat korang kepada kawan baik aku dua orang nie..they're newbies here..nama dia Izah dgn Daisy.Kalau korang ada jenguk entry aku yg lepas,korang mesti kenal dia dorang nie sebab aku ada introduce diorang nie kat entry tentang classmate aku hari tu.Hah,diorang nie baru berjinak-jinak dengan dunia blogging nie..dah terpengaruh agaknya dengan dunia hijabista kat Astro Ria tu..
so,aku harap korang yang baca entry aku nie,bolehlah jinak-jinakkan tangan visit link blog dia nie ya..jangan risau,kawan aku nie baik orangnya.Happening sangat-sangat..in short, aku harap korang dapat terima dia kat dunia blog nie,kerjasama dari korang aku ucapkan ribuan terima kasih,TqVm (^_^)..

p/s : hah,ini lah link blog kawan aku tu :)


http://cintahatiqaiza.blogspot.com/

http://sayazurina.blogspot.com/

Okay korang,nie lah blog kawan2 aku yang aku cakap tu..kalau korang rajin..meh lah visit blog dyeorang..sebenarnya ada lagi sorang,tapi aku lupa pulak link dia,tape,nt next entry Inshaa Allah aku kenalkan ya..diorang nie sume cun-cun dan baik-baik belak (ceh,cliche punya ayat,nak promote punyer pasall..:))..bila dah visit nanti,jangan lupa untuk follow sekali taw,ringan2kan jari tu ya untuk  click button follow tuh..hehe..okaylah,tu saja untuk hari nie,Wassalam..=)

@ShafikFashah

No comments:

Post a Comment