Tiada yang lebih membahagiakan selain bersama keluarga disisi,,,=)


..Ehem,ehem,,memperkenalkan,inilah keluarga besar aku..actually,nak ikutkan,taklah besar mana,,hehe..=P

~ En Md Noh & Pn Kama bte Hj Kayon ~
(Ayah & Emak)

~ En Sharull Khamis & Pn Nurazwany bte Md Noh ~
(Abang Ipar & Kakak)

~ En Sopian bin Yusoff & Pn Suhaila bte Sadak ~
(Abang & Kakak Ipar)


~ Siti Nabila Liayany bte Md Noh ~
(Kakak Kedua)

..okay..dan yang last nie,,anak sedare aku, Nureliz Sharmine bte Sopian,,=P





 ..ops,,lupe pulak si kenit nyh,,nie anak sedare aQ yang paling muda, Nur Arifah Batrisya bte Sharull..comelkan,,heheh












..sebenarnya,aku saje-saje introduce keluarga aku untuk entry pada kali nie,,yelar,ade visit satu blog member ..bile tengok..die ade update bout family die,,aduhai bahagianya family die,,tergerak hati jugak nak ade family bahagia macam kawan aku tue..sebenarnya,kita takkan pernah rasa bahagia tanpa bonding orang yang rapat disisi kita,,by conclusion,sayangilah family anda seadanya mereka disisi anda,,especially mak dan ayah yang telah melahirkan dan membesarkan kita,,right..
..untuk kali ni sahaja..Assalamualikum n enjoy your life,,=)


@ShafikFashah

No comments:

Post a Comment